Wednesday 1 June 2016

Στη Σκιάθο με την πολυτελή θαλαμηγό του ο σεΐχης του Κατάρ

Ο Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και διετέλεσε πρωθυπουργός από το 2007 μέχρι το 2013.

Από νωρίς ξεκίνησαν φέτος οι διακοπές του σεΐχη και πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, που επέλεξε για ακόμη μια φορά την όμορφη Σκιάθο.

Εδώ και λίγα 24ωρα η πολυτελής θαλαμηγός του Al Mirqab έχει αγκυροβολήσει στην παραλία Μάραθα, σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές.

Ο σεΐχης βρίσκεται στο νησί του Παπαδιαμάντη για ολιγοήμερες διακοπές με μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους κατοίκους του νησιού και τους τουρίστες, καθώς η υπερπολυτελής θαλαμηγός του, Al Mirqab των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, με μήκος 133 μέτρων, που διαθέτει δυο πισίνες, ελικοδρόμιο, πέντε σουίτες, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα.

Το μέγεθος του σκάφους δεν του επέτρεψε να αγκυροβολήσει στο λιμάνι και οι λιμενικές αρχές ενημέρωσαν τον Έλληνα καπετάνιο να το αγκυροβολήσει ανοικτά της παραλίας μεταξύ Κουκουναριών και Μάραθα. Ο σεΐχης θα απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ θα επιδοθεί στο αγαπημένο του άθλημα το τζετ σκι.

WHO is WHO

Ο Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και διετέλεσε πρωθυπουργός από το 2007 μέχρι το 2013 ενώ από το 1992 μέχρι το 2013 κατείχε και τη θέση του υπουργού εξωτερικών.

Με το γνωστό σε όλους μας Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θάνι είναι ξαδέρφια.

Το 1982 παντρεύτηκε την Τζαχάρ μπιν Φαχάντ αλ Θάνι, ενώ το 1996 παντρεύτηκε την Νουρ Αλ Σουμπαγιέ, την κόρη του τότε υπουργού Παιδείας. Από τους δυο γάμους του έχει 15 παιδιά!

Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, η προσωπική του περιουσία αγγίζει τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τον Αύγουστο του 2012 το όνομά του αναφέρθηκε σε σελίδες οικονομικών και lifestyle περιοδικών γιατί απέκτησε αντί 47 εκατομμυρίων δολαρίων ένα από τα ακριβότερα διαμερίσματα στο Μανχάταν, στην καρδιά της Νέας Υόρκης.